Preskocit navigáciu

VYDANIE METODICKÝCH POKYNOV PRE PERSONÁL SLUŽIEB MANAŽMENTU LETOVEJ PREVÁDZKY A NA LICENCOVANIE VOJENSKÝCH RIADIACICH LETOVEJ PREVÁDZKY


1. Metodické pokyny Úradu vojenského letectva MO SR pre personál služieb manažmentu letovej prevádzky č. MP-ÚVL- RLP-14 /2007 ev. č. 1/1- 5  z  13. novembra 2007:

 

 

- pre stanovenie požiadaviek EUROCONTROL na regulovanie bezpečnosti (ESARR 5), ktoré platia v členských štátoch Európskej konferencie civilného letectva (ECAC) aplikované na podmienky ozbrojených síl Slovenskej republiky.

 

 

2. Metodické pokyny Úradu vojenského letectva MO SR na licencovanie vojenských riadiacich letovej prevádzky č. MP-ÚVL- RLP-15 /2007 ev. č. 1/1- 13  z  13. novembra 2007:

 

- pre stanovenie požiadaviek na regulačné a administratívne postupy na vydávanie a udržiavanie platnosti preukazov spôsobilosti vojenských riadiacich letovej prevádzky, ktoré sa majú uplatňovať v Ozbrojených silách Slovenskej republiky

 

 

Text metodického pokynu je sprístupnený v elektronickej podobe na webovej stránke v sekcii Dokumenty a materiály/Rezortná legislatíva.

 



Autor: Kajda Roman - Dátum: 23.11.2007
Čítanosť: 20967
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share