Preskocit navigáciu

Rokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SR


Rokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SR
            Na základe dvojstrannej spolupráce s Českou republikou sa v dňoch 30. - 31. októbra 2013 uskutočnilo recipročné pracovné rokovanie Úradu vojenského letectva MO SR s Odborom vojenského letectví MO ČR.
            Predmetom rokovania týchto orgánov štátnej správy vo vzťahu k prevádzke štátnych – vojenských lietadiel bolo prerokovanie a výmena skúseností v oblasti integrácie vojenského a civilného riadenia letovej prevádzky, posudzovania letovej spôsobilosti vojenských lietadiel a spôsobilosti leteckého personálu. Podrobne sa zúčastnené strany venovali možným oblastiam spolupráce v ďalšom období vo vzťahu ku zmenám vyplývajúcim z dokumentu „Biela kniha o obrane“ a pripravovaným zmenám v oblasti legislatívy upravujúcej oblasť vojenského letectva v Armáde Českej republiky.

Rokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SRRokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SRRokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SRRokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SRRokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SRRokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SRRokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SRRokovanie OVL MO ČR a ÚVL MO SR

Autor: Zdenek Baška - Dátum: 05.11.2013
Čítanosť: 9351
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share